"Unes cerveses a la salut de Bob Dylan". Crònica de la presentació del disc d'homenatge a Dylan

17.05.2012 21:00

Després de l'acte de presentació del disc Bob Dylan Escoltar-ho en el vent (que acull la versió de Shooting Star de La Sastreria -Estel fugaç-), que va comptar amb una actuació de J.M.Baule i de La Sastreria, al web de l'Enderrock/Sons de la Mediterrània, hi van penjar la crònica amb una foto de família. Deien això:

 

 

Unes cerveses a la salut de Bob Dylan

Es presenta el disc 'Escolta-ho en el vent' i el nou espectacle de Quintana i Batiste

La força inspiradora de Bob Dylan no té límits. S'ha comprovat un altre cop a l'Antiga Fàbrica Damm, on s'ha presentat el recopilatori Escolta-ho en el vent i Gerard Quintana i Jordi Batiste han avançat novetats del seu nou projecte d'Els Miralls de Dylan, titulat Tornarem a ser lliures.


Aquest matí s’ha presentat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona el CD col·lectiu Escolta-ho en el vent(DiscMedi, 2012), amb dotze adaptacions de Bob Dylan al català –el reportatge amb què l’Enderrock 199 ha commemorat el cinquantè aniversari del primer disc del cantautor de Minnesota–, i l’espectacle Tornarem ser lliures, la tercera part d’Els Miralls de Dylan, que ha tornat a reunir Gerard Quintana i Jordi Batiste.
Les entrades per a l’estrena d’aquest espectacle el 29 de juny a L’Ateneu Barcelonès ja s’han esgotat, i s’ha afegit una nova data: el 30 de juny.
Quintana ha avançat que, després del videoclip “Tornarem a ser lliures”, aquesta mateixa tarda se'n podrà veure un de nou al web www.elsmirallsdedylan.cat. Serà el clip de “Des de la talaia”, adaptació de la clàsica “All along the Watchtower”, i ha estat rodat al Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera amb les col·laboracions de Tortell Poltrona i Xarim Aresté.
Gerard Quintana també ha explicat que entre el material que preparen hi ha una nova versió de l’hiperclàssic “Escolta-ho en el vent” i “Tot està trencat” (versió del tema dels vuitanta “Everything is Broken”).
Durant la presentació d’aquest matí també s’han escoltat sucoses anècdotes dylanianes en boca d’Oriol Tramvia i han actuat el músic JM Baule, dylanita irreductible, i el grup de Terrassa La Sastreria, un dels darrers a adaptar al català cançons del músic llegendari.

 

Calendari

Aquesta secció està buida (... de moment!)

contacte@lasastreria.cat