"Avui es presenten els homenatges a Dylan" (al web de l'Enderrock/Sons de la Mediterrània)

17.05.2012 08:56

Al web de l'Enderrock i la revista Sons de la Mediterrània, anunciava, el 17/5/2012 el concert i presentació del disc d'homenatge a Dylan que tenia lloc aquell mateix dia a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

 

El text, al web esmentat, anuncia:

 

 

Avui es presenten els homenatges a Dylan

J.M.Baule i La Sastreria faran una petita actuació

Aquest migdia a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm es presentarà el disc Escolta-ho en el vent, un recull d'una dotzena d'adaptacions de Bob Dylan al català. En el mateix acte Gerard Quintana i Jordi Batiste també presentaran el treball que al juny es convertirà en la tercera part d'Els Miralls de Dylan

 

A més dels parlaments, a l'acte d'avui hi haurà una petita actuació de J.M. Baule i el grup La Sastreria. Es tracta d'una trobada a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per tal de presentar diversos projectes vinculats a les adaptacions al català del cantautor de Minnesota.
El número 199 d’Enderrock (maig) inclou un reportatge sobre la figura de Bob Dylan, que acaba de celebrar el cinquantè aniversari del seu primer disc, i sobre la seva influència en la música catalana. Paral·lelament, el Grup Enderrock i DiscMedi han produït el CD Escolta-ho en el vent, amb dotze adaptacions de Dylan al català fetes en diverses èpoques i estils, des de la primigènia versió de “Tombstone Blues” d’Els 3 Tambors fins a una inèdita “Ring them Bells” de J.M. Baule, passant per Pascal Comelade i una exquisida adaptació orquestral del “Don’t Think Twice, It’s All Right” en la veu de Miquel Cors.
Per la seva banda, Jordi Batiste i Gerard Quintana presentaran el nou espectacle d’Els Miralls de Dylan, amb noves adaptacions del cantautor de Minnesota, que durà per títol Tornarem a ser lliures i que ja han començat a promocionar a través del seu web www.elsmirallsdedylan.cat.

 

Calendari

Aquesta secció està buida (... de moment!)

contacte@lasastreria.cat